Presenter till mamma

När man funderar på present till mamma så finns det en uppsjö av presenttips. Man kan alltid ge klassiska present som dyr parfym eller Smycken, men varför inte tänka utanför boxen och ge henne något mer personligt? Här är presenttips som med säkerhet kommer att göra din mamma glad!

Presenter till mamma

1. En personlig mugg med hennes namn på

En bra presentidé är att ge din mamma en mugg med hennes namn på. Detta är en riktigt personlig present som hon kan använda varje dag och kommer alltid att påminna henne om dig.

Presenter till mamma

3. Handgjord tvål, lotion och badsalt för en avkopplande kväll i badkaret

Handgjorda produkter är alltid uppskattade presenter. Dessa produkter kommer att göra din mamma glad och avkopplad när hon använder dem. Och om ingen av dessa passar så kommer presentkort till ett spa bli en hit!

Det är en present som garanterat kommer att få din mamma att njuta i fulla drag. En dag på spa med behandlingar, massor av avkoppling och god mat kommer att göra henne mycket gott.

Presenter till mamma

4. En handgjord halsduk för att hålla henne varm under vintermånaderna

Vintersäsongen är en perfekt tid att ge din mamma en handgjord halsduk. Detta är en present som hon kan använda under hela vintermånaderna och som kommer att hålla henne varm.

Presenter till mamma

5. Biljetter till en konsert hon har velat se

Även om din mamma redan har en massa prylar kan det vara kul att ge henne biljetter till en konsert eller teaterföreställning. Det är en present som hon garanterat kommer att minnas länge och som hon kommer att uppskatta mycket.

Presenter till mamma